FB Twitter Akadálymentes Normál oldal
Természetesen fiatal, természetesen kereszténydemokrata
2016. október 17.

Az MSZP a magyar fiatalok jövője ellen dolgozik megint

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) felháborítónak tartja, hogy az MSZP nem vesz részt az alaptörvény-módosítás vitájában, kivonulnak a Parlamentből és semmi veszik a magyar emberek, a magyar fiatalok döntését.

Molnár Gyula, aki az MSZP elnöki székébe Gyurcsány Ferenc segítségével jutott, szeptemberben még azt mondta, hogy az MSZP nem támogatja a kötelező betelepítési kvótát, és ha a Kormány Országgyűlésnek benyújtandó törvényjavaslata is ezt tartalmazza, akkor azt a szocialisták készek támogatni.
Újra bebizonyosodott, hogy az MSZP hazudik. Ahogy tették ezt már régebben is, teszik ezt most is. Korábban sem érdekelte őket a magyar fiatalok jövője, hiszen fizetőssé akarták tenni az oktatást, nem tettek semmit a fiatalok munkanélküliségének csökkentéséért és ellehetetlenítették a fiatal gazdákat.
Mi, fiatal kereszténydemokraták fontosnak tartjuk, hogy az Országgyűlés elfogadja a mostani alaptörvény-módosítást, hiszen ez garantálja, hogy Magyarország megmaradjon olyannak amilyennek mi szeretjük, és ahol a magyar fiatalok boldogulni tudnak. Ez biztosítja a mi jövőnket itt a Kárpát-medencében.
Az IKSZ felszólítja a szocialistákat, hogy térjenek vissza a Parlamentbe, vegyenek részt a vitában és ne dolgozzanak a magyar fiatalok ellen megint. Ne váljanak ismét Gyurcsány Ferenc és Brüsszel csatlósaivá.

Forrás: MTI