FB Twitter Akadálymentes Normál oldal
Természetesen fiatal, természetesen kereszténydemokrata
2018. november 20.

Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség: "Miskolc ismét hatalmas lehetőség elé néz!"

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Miskolc Városi Szervezete üdvözli a kormány azon döntését, miszerint 12,7 milliárd forintból Miskolctapolcán épül meg az ország egyik legnagyobb wellness központja.

Ez a beruházás a világ fürdőinek toplistás helyére emeli Miskolc nevét! - írja közleményében Váraljai Zoltán, az IKSZ Miskolc Városi Szervezetének elnöke, országos alelnöke.
- A komplexum létrejöttével százan juthatnak majd munkához, azon belül is számtalan fiatal munkavállaló, így nekik is nagy lehetőségeket és fix munkát biztosít a beruházás, hiszen a fürdő legtöbb szolgáltatása az év mind a négy szakán elérhető lesz. Ifjúsági szervezetként külön örömünkre szolgál, hogy a komplexumban lesz egy, a fiatalok igényeit kiszolgáló önálló egység is, így még jobban magukénak érezhetik a fürdőt a fiatalabb korosztályhoz tartozók is.
A beruházás turisztikai szempontokból is jelentős: évi 280.000 új látogatót jelent majd városunknak, hiszen a komplexum Magyarországon egyedülálló kínálatot biztosít. Ez nagy lehetőségeket rejt a szállodaipar és a vendéglátók számára is. Még inkább érdemes lesz vállalkozni a városrészen. A 2010-től történő számos beruházásnak köszönhetően mi, fiatalok is bátran mondhatjuk Miskolcról hogy modern és fiatalos!
Miskolc a Mi városunk! Mi, miskolciak méltán lehetünk büszkék rá! - zárja közleményét Váraljai Zoltán.

Forrás: minap.hu