FB Twitter Akadálymentes Normál oldal
Természetesen fiatal, természetesen kereszténydemokrata
2017. március 14.

Juhász Péter ne zavarja meg a nemzeti ünnepet

Szépen megkérjük Juhász Pétert és piti bandáját, hogy ne tegyék tönkre sok százezer ember szép ünnepét és a hősök emlékezetét a holnapi, nemzeti ünnepen.

A véleményszabadság része, hogy Juhász Péter inkább november 7. vagy április 4. ünneplésének örülne jobban, ez szíve joga. Mi sem fogunk fütyülni akkor, amikor ő a Szoborparkban fejet hajt Sztálin szobra előtt ízlésének megfelelően. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot, hogy békében ünnepelhessünk és tiszteleghessünk a bátrak előtt. 1848-ban kezdődött el az a folyamat, melynek része 1956 és 1989 is, aminek mi a szabadságunkat és az Európában kivívott helyünket köszönhetjük. Senkinek nincs joga ezt megszégyeníteni, még a kendermagosoknak sem. Juhász Péter ne az ünnepen bizonyítgassa, hogy szerinte az ő fütyülője nagyobb és hangosabb mindenkinél.

Ezúton felhívjuk a figyelmét azoknak, akik esetleg elfogadják Juhász Pétertől a sípot, hogy vigyázzanak, mert holnapután már egy videóban fogja visszakérni az árát, illetve a nyári nyaralására is a facebookon fog gyűjteni. Figyelem, a nemzeti ünnepet megzavarni nem menő, hanem szégyen!

Mi, fiatal kereszténydemokraták kijelentjük, hogy a jövőben sem soha, semmilyen nemzeti ünnepen a hivatalban lévő közjogi méltóság hivatalos beszédét kifütyülni nem fogjuk, bármilyen párt színeiben is politizáljon az illető. Ez nem pártrendezvény, ez nem politikai fórum, hanem a nemzeti ünnep.

Nacsa Lőrinc
elnök
Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség